U kunt eenvoudig doneren aan Eagles Nest door op  de onderstaande button te klikken.
Wij zijn u dankbaar voor uw steun en vrijgevigheid aan de bouw van Gods Koninkrijk!

Eenmalig doneren

Maandelijks doneren

De eerste betaling doet u direct via iDEAL bank-app

De eerste donatie doet u direct via uw Creditcard

Veelgestelde Vragen

Maandelijks Doneren kan eenvoudig via onze website worden ingesteld met een bedrag naar keuze.

Omdat het herhalende betaling betreft, zijn de volgende gegevens vereist:

 • Uw volledige voor- en Achternaam zoals vermeld op uw bankrekening of Creditcard
 • Uw woonadres
 • Bij sommige betaalmethodes is het vereist een eerste betaling te doen met de betreffende betaalmethode. Dit is de zogenaamde Mandaat betaling. Hiermee stemt u in dat Stichting Eagles Nest maandelijks het door u gekozen bedrag mag afschrijven. 

Na het instellen van de Maandelijkse Donatie ontvangt u een Bevestigingsmails met uw Donatie-ID en verdere informatie over hoe u uw Maandelijkse Donatie kunt beheren.

Omdat Maandelijkse Donaties op de 1e van de maand worden afgeschreven, kan het zo zijn dat dit pas enkele dagen na uw aanvraag zal plaatsvinden. U zult vaak om die reden de 2e bevestigingsmail niet direct ontvangen. Mocht u na afschrijving van de betaling alsnog geen Bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan contact met ons via [email protected]

Maandelijkse donaties worden afgeschreven op de 1e van elke maand. Mocht een afschrijving niet slagen, wordt deze automatisch enkele keren opnieuw geprobeerd. Hierna, komt het betreffende termijn te vervallen.

Na het instellen van een Maandelijkse Donatie, ontvangt u een bevestiging per Email met uw Donatie-ID en verdere informatie over hoe u uw Maandelijkse Donatie kunt beheren.

Mocht u het Donatie bedrag willen aanpassen, dan kunt u eenvoudig de lopende Maandelijkse Donatie annuleren en een nieuwe activeren met het gewenste bedrag.

Zelf wijzigingen doorvoeren

 • Via de link in uw Bevestigingsmail kunt u eenvoudig uw Maandelijkse Donatie annuleren.
 • Deze wijziging gaat per direct in.
 • Vervolgens kunt u een nieuwe Maandelijkse Donatie activeren met het nieuwe Donatie Bedrag.
 • Wij streven ernaar verzoeken automatisch en direct te behandelen. Houdt u echter ook rekening met verwerkingstijd van de banken.

Mocht u het bedrag van uw Maandelijkse Donatie willen aanpassen, dan kunt u eenvoudig de lopende Maandelijkse Donatie annuleren en een nieuwe activeren met het gewenste bedrag.

U vind de persoonlijke annulering-link in de Bevestigingsmail van uw Maandelijkse Donatie.

Zelf doorgevoerde wijzigingen via de Annulering-link in de Bevestigingmail gaan per direct in. U kunt vervolgens op elk moment een nieuwe Maandelijkse Donatie activeren met een ander bedrag naar keuze.

Wij streven ernaar verzoeken automatisch en direct te behandelen. Houdt u echter ook rekening met verwerkingstijd van de banken.

U kunt een kopie van de Bevestiginsmail opvragen. Stuur hiervoor een email naar [email protected] en vermeld de volgende informatie:

 • Uw volledige voor- en achternaam zoals bekend op uw bankrekening of Creditcard
 • Uw woonadres (zoals opgegeven ten tijde van de aanvraag)
 • Emailadres (waarmee de oorspronkelijke aanvraag is gedaan)
 • Het donatiebedrag
 • Startdatum van Maandelijks Doneren (mag bij benadering)
 • Eventueel een nieuw emailadres waarop u de Bevestigingsmail wilt ontvangen

Wanneer deze gegevens overeenkomen met de gegevens die bij Stichting Eagles Nest bekend zijn, ontvangt u binnen 2-4 werkdagen een kopie van de Bevestiginsmail op het gevraagde emailadres.